maanantai 17. joulukuuta 2012

Väliaikatietoja

Pahoittelut blogin feidaamisesta, taas eletty jännittäviä aikoja eikä oo malttanut istua alas ja kirjoitella. Jasmine ja Juuso kävi mun luona sillon viikko sitten, ois saanut olla pidempäänkin, ei meinaan aika meinannu riittää mihinkään!
Muuten viime vikko meni lähinnä kotiin lähtöön valmistautumiseen, piti palauttaa viimeset koulutehtävät ja yritin nähdä kavereita mahollisimman paljon ennen puolentoista kuukauden taukoa.

Vika päivä briteissä meni aika kiireessä; vikat joululahja ostokset ja mentiin illalla syömään kaveriporukalla. Sen jälkeen lähettiin vielä ulos Laurelin ja Annan kanssa, sieltä suoraan sitten bussipysäkille ja nokka Suomeen päin :)

Nyt oon jo jokusen päivän nauttinut olostani Suomessa, ihanaa olla kotona! Vielä on tosin paljon tärkeitä ihmisiä, ketä en oo ehtinyt nähdä.. Meillä on 2 vierasta Brasiliasta seuraavat kolme viikkoa (Siskon host-sisko ja kaveri Brassi vaihtovuodelta) ja niiden kaa tulee puuhasteltua kaikennäköstä. Tänään mm. Tehtiin lumityöt ja leivottiin pullia sillä aikaa kun Elina oli koulussa. Jännää, jännää :D Ja oli oikeasti, sillä ne oli niin fiilareissa että se tarttu jotenkin muhunki! Ja illalla hohto-minigolffaa Flamingoon, suosittelen kyllä niille ketä ei oo käyny siellä, ihan älyttömän makeeta!

Nyt lähen metsästämään nukkumattia, se ei näköjään tiiä että oon taas Suomessa :(

XXX

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti