sunnuntai 15. joulukuuta 2013

Purukumin pinkki sunnuntai

Tässä sateista sunnuntai päivää vietellessäni rupes tekemään mieli leipoa, joten painuin kauppaan hakemaan tarvikkeita tuulesta ja tuiskusta huolimatta. En oo pitkään aikaan leiponut, tiedä miksi. Tai itseasiassa tiedän, muistin sen siinä vaiheessa kun piti ruveta siivoomaan jälkiä. Varsinkin kun meikäläinen leipoo niin siinä on jauhot jos lattialla, että naamassakin ja kananmunasokeri tahnaa saa hinkata katosta ja seinistä. No ei ihan. Tiedätte kuitenkin!



Tälläsiä veikeitä löllykoitä noista tuli. Ärsytti toi kuorrutteen purukumin pinkki väri ja outo koostumus, ei näytä yhtään siltä kuin leipomis kirjan kuvissa! En oo maistanut vielä, laitan kämppikset kokeilemaan ekana. Muahahaha.

Onkohan sunnuntai masennukselle joku oma termi tai selitys? Sellanen outo fiilis, kun kohta alkaa uusi viikko ja tää viikko on mennyt ihan jossain sumussa ja tuntuu, että sunnuntai on vaan sellanen turhake päivä, jolloin ei voi tehä muuta kun ahdistua maanantaista. Tai ehkä se on vaan tää sunnuntai. Ja se, että nukuin monta tuntia liian pitkään ja ulkona tuulee ja saataa niin että kissat lentelee.

Elina vois tulla jo tänne, hirveä ikävä <3
 
                                                                       XXX

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti