maanantai 23. kesäkuuta 2014

Puutarhajuhlat

Oltiin Kristan ja Aleksin kanssa tossa taannoin Edmunds Collegen puutarhajuhlissa. Jokainen Cambridgin yliopiston college järkkää näitä puutarha juhlia May-viikolla, kun niiden kaikkien kokeet on ohi ja nää lukutoukat pääsee hengähtämään Cambridge yliopiston natsi meiningistä. Välillä aina tulee mietittyä, mitä jos sitä aikanaan olisi jaksanut panostaa vähän enemmän kouluun ja päässyt tohon kyseseiseen yliopistoon, joka on rankattu yhdeksi maailman parhaimmaksi. Noh, turha jossitella. Kaikella on tarkoituksensa ja liiba laaba.

Joka tapauksessa, oli mukava sunnuntai päivä tuolla juhlissa; lippu maksoi noin viistoista euroa ja siihen kuului ruuat ja juomat. Tarjolla oli Pimmssiä ja viiniä, laaja valikoima kaikkia herkku leipiä ja mansikoita ja kermavaahtoa. Kyseinen juhla kesti pari tuntia; neljästä kuuteen niinkuin perinteisesti itse pääjehu kuningatar Elizabethin puutarhajuhlat.


Kurne, jep jep.


Perinteistä Englantilaista keppi tanssia. Noilla äijän käppänillä oli kaikilla sellaset kulkus tsydeemit kiinnitetty jalkoihin ja ne helisi kun ne tanssi.


Krista murmeli ja pari lasia Pimmssiä. Pimms on tosi perinteinen englantilainen kesä juoma, se on sellasta likööriä mikä sekoitataan spriteen ja tarjoillaan mansikoiden,kurkun, appelsiinin ja mintun lehtien kera.

Tuolla tapahtumassa oli lapsille hirveästi kaikkea kivaa, ehkä enemmän jopa ohjelmaa kuin aikuisille.

Moni kakku päältä kaunis. Maistui just siltä miltä näyttää; kuivalle. Kiva panostus tosin.

Sellasta kesä meininkiä täällä, muuten onkin ollut aika työpainotteista arkea. Muutaman kerran oon kerennyt ottamaan arskaa ja lukemaan game of thronesia sekä käynyt vähän bilettämässä. Haikeena on kattellut kavereiden juhannus mökki kuvia, ens kesänä aion kyllä varmasti olla Suomessa juhannuksen aikoihin! Tai no, veljellä taitaa olla juhannushäät tiedossa vuoden päästä, joten eiköhän se oo aika lukkoon lyöty muutenkin.

                                                                               XXX

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti