perjantai 16. marraskuuta 2012

Asiallista perjantai-iltaa!

Enemmän ja vähemmän normaali kouluviikko takana.
Maanantaina otin tohon vasempaan reiteen sellasen reiden kokosen tatuoinnin, kävin samaisessa paikassa missä otin ton edellisen. Oon erittäin tyytyväinen, mutta neljän tunnin jälkeen päätettiin jatkaa parin viikon päästä joten se ei oo valmis vielä! Pistän kuvan heti kun valmistuu, kun en oikeen kesken eräisestä viitti laittaa kuvaa :)

Tiistaina lähti tukka veks, vähän alaston olo nyt! Oon pikku hiljaa ruvennu kyllä diggailemaan tästä, hetki menee vaan että osaa laittaa näitä. Ja ihanan helpottava tunne kun mun haiseva takku-unelma feikki fleda lähti kaatopaikalle viettämään lepposia eläkepäiviä. Meinasin eka säästää ne, mutta never again!

Liityin sillon parisen viikkoa sitten Cambridge Union Societyyn ja siellä oli eilen väittely ihmisoikeuksista. Aihe oli siis "This House would go to war for human rights" ja siellä oli väittelemässä Sir Emyr Jones Parry ja Edward Chaplin puolesta sekä Dr Peter Abbott, John Baron MP ja Will Hutton vastaan. CUS on maailman vanhin väittelykerho ja ne väittelyt tapahtuu tän näkösessä salissa:



Samassa salissa käytiin seuraamassa sillon yks yö USAn presidentin valintaa, sinne oli tuotu isot screenit mistä näky niitä tuloksia sun muita.

Joka tapauksessa se väittely oli tosi mielenkiintonen, vaikkakin puolentoista tunnin jälkeen rupes vähän keskittyminen herpaantumaan ja perse puutumaan :D Väittelyn loputtua kun jengi lähtee ulos, voi ilmasta oman mielipinteensä menemällä joko puolesta, vastaan tai ei mielipidettä ovesta. Menin "vastaan" ovesta, sillä mun mielestä ihmisoikeusongelmat pitäis olla ratkaistavissa ilman sotaa ja sota itsessään on mun mielestä ihmisoikeuksia vastaan. Tosin toisen puoleen puhujat oli kieltämättä vakuuttavampia.

Tänään ahkeraa opiskelua, vaikka perjantai-ilta onkin. Ens viikolle on yks 1500 sananen luonnonsuojelu essee, Biomeasurement testi ja Core Biologyn "computer based assessment", mitä tein yks päivä 3 tuntia ja haluun tehä sen uudestaan, jos sais paremman arvosanan.

Kuvia hiuksista kun jaksan räpsiä :) hope everything is okay!

XXX

1 kommentti:

  1. Heyy ihmeellisen pitkä tauko kirjottelussa! On varmastikin koulu kiire?? Millons tuletkaan taas Suomeen? t. Hanna

    VastaaPoista