sunnuntai 6. huhtikuuta 2014

Devon part 1

Terveiset Etelä-Englannista!

Ollaan täällä nyt kolmatta päivää, sadetta on riittänyt varmaan kuukauden edestä. Olin tosi positiivisesti yllättynyt meijän mökkien tasosta; odotin jotain tosi primitiivistä, mutta nää on ihan kunnon mökkejä parisänkyineen, takkoineen ja tilavine keittiöineen. Ollaan joka päivä oltu aamusta iltaan ulkona, tehty erilaisia tutkimuksia yliopistolle. En edes muista millon oon viimeks nukkunut näin hyvin, meri-ilma tekee hyvää. Okei, eilen oli mökki bileet joten en nukkunut (hehe). Mutta muuten! Täytenä yllätyksenä tuli se, että täällä ei ole mitään puhelin signaaleja missään. Jos meijän projektit on keskustan lähellä, niin siellä on vähän signaalia mutta eipä siellä kentällä paljon kerkeä höpöttämään.




Tänään käytiin sellasessa metsässä nimeltä "Badgeworth wood", ihan upee kokemus. Tää kyseinen alue on tosi tarkkaan suojeltua luonnonsuojelu aluetta ja koulun piti anoa lupa joltain ylemmältä tasolta, että päästään tekemään sinne tutkimusta. Käveltiin sellasessa satumetsän näköisessä mestassa, kristallin kirkkaan joen virratessa vieressä ja joka puolella tepasteli vuohia. Ne vuohet oli merkattuja, eli jonkun omistamia, mutta käsitin että ne saa elellä siellä ihan rauhassa villissä luonnossa.




Meijän tutkimus oli suoraan sanottuna ihan perseestä, meijän piti rajata sellanen 350m alue jyrkän kukkulan yli ja tunnistaa joka ikinen kasvi, joka osui siihen mitta nauhaan. Tää kasvien tunnistus ei oo kyllä yhtään mun alaa, mutta ainakin nyt osaan tehdä sen vaikka unissani. Tai no, unissanihan mä siellä tepastelin ja hörpin espressoa termarista. Ollaan baarissa parhaillaan datailemassa, koska muualla ei oo nettiä. Läppäristä näyttää loppuvan akku, enkä jaksa lähteä mökille hakemaan : D Adios!

                                                                        XXX

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti