sunnuntai 23. syyskuuta 2012

What a week

Elossa ollaan, vaikkei vähään aikaan oo mitään kuulunukkaan! On ollu aika kiireinen viikko, eikä oo ollu kauheesti aikaa tai energiaa miettiä mitä siellä päin maailmaa tapahtuu. Istuskelen parhaillaan mun huoneessa ja kattelen ulos ku siellä sataa vettä, aika vähän on muuten satanut siihen verrattuna mitä luulin.
Ehkä toinen tai kolmas kerta sen jälkeen kun oon muuttanu tänne? Noh, ihan hyvä vaan! Ostin sateenvarjon eilen Primarkista, jep, nyt vasta :D

Tää viikko on kulunut lähinnä biletyksen merkeissä, sillä koulu on järkänny joka illalle jotain menoa. Ostin tosiaan sillon päälle viikko sitten liput kaikkiin tapahtumiin ja oli aika hyvä sijoitus, koska osa noista tapahtumista myytiin etukäteen loppuun. Oon tällä viikolla myös vähän kerenny tutustuu Cambridgeen, tää on oikeestaan aika pieni kaupunki!

Täällä ruokakaupoissa hinnat vaihtelee aika paljon, joten ei tosiaan kannata tyytyä siihen lähikauppaan. Tos on pari supermarkettia ihan kulman takana, mutta meen yleensä keskustaan jos haluun ostaa ruokaa. Tossa on myös 2km päässä sellanen isompi Tesco, mikä muistuttaa ehkä vähän prismaa. Käytiin yks päivä tyttöjen kaa ostaa kaikkia keittiö tarvikkeita sun muita sieltä, aika hyvin rupee olee nyt kaikkea tarpeellista sen osalta.
Oli muuten mukava kävellä takas sieltä kaupasta, kun ei siin ostoskärryihin tavaraa lapatessa tullu mietittyä, että ne tavarat pitää myös kantaa kotiin :D


Koulu tosiaan järkkää myös muitakin tapahtumia kun biletystä, ja yks mihin ollaan kahtena päivänä osallistuttu on "Punting", mikä tarkottaa sellasta melomista jokiveneellä. Cambridge on itseasiassa tunnettu mm. just siitä, joten pitää ehottomasti kokea se jos tulee täällä käymään!
Idea on siis, että 6-9 henkilön paateissa seilataan jokea pitkin ja yks seisoo paatin takaosassa ja tökkii tikulla vauhtia :D Se joen pohja oli välillä aika mutanen, joten parikertaa se tikku jäi siihen kiinni ja jouduttiin pikku melalla meloa takas hakemaan se tikku. Oli muuten upeet maisemat siellä joen varrella, yritän saada lisää kuvia Wilsonilta, kun sen kameralla lähinnä kuvailtiin. Tässä kuitenkin muutama:




Diner flirttaili ankan kaa :-D Oli aika väsyneet läpät..



Cambridgeä kierrellessä oon tehnyt seuraavan havainnon: Jos on taipumusta Shoppailu holismiin, kannatta välttää tänne tulemista. Joka kadun varsi on meinaan tännä toinen toistaan ihanampia vaatekauppoja ja näyteikkunoita, oon käynyt aika paljon kamppailua itteni kaa etten vielä sorru shoppailukierrokselle. Tässä on myös pari ostoskeskusta ihan kävelymatkan päässä, kiusaus on siis suuri.

En oo kauheesti kerenny kuvailla tätä ympäristöä, mutta heti kun on aikaa ni laittelen tänne kuvia mun kämpästä ja lähimaastosta. Pari kuvaa on ehtiny räpsästä:






Käveltiin tossa yks päivä kuuluisan Cambridge Universityn ohi.. Ei oo mitenkää vaatimattomuudella pilattu toi koulu! Ei vieläkään mee jakeluun, että toi on oikeesti jonkun koulu, ei meillä suomessa.. Tai siis, köh köh, teillä :D:D


Oon tänää vaan ryytyny siis kotona ja kattellu kuvia ja löysin yhen mukavan ekalta päivältä :D Olin siis menossa aamulla kouluun ja suihkusta tullessa rupesin miettimään hiusten laittoa. Vessassa ei oo pistorasiaa ja mun huoneessa vaan sentti kertaa sentti käsipeili, ja ekana päivänä ei oikeen viittis mennä hiukset märkänä kouluun :D kikka kolmonen kaikille turisteille: webbi kamera :D Siitä siis peilailin samalla ku suoristin hiuksia.


Eilen oli pyjama bileet koululla, ja sovittiin meijän porukan kaa, että pistetään kaikki samanlaiset pingviini jumpsuitit. Parikyt muuta ihmistä oli näköjään saanu myös saman idean koska ei tosiaan oltu ainoita pingviinejä siellä :D


Nyt lähen keittämään kahvia mun hienolla (kröhöm halvin mitä kaupasta löytyi) kahvin keittimellä ja syömään pari paahtoleipää (pullaa perkele). Hirvee ikävä kaikkia, pistäkää mulle kuulumisia vaikka sähköpostilla!! :) laura.kuurne@hotmail.com

XXX








Ei kommentteja:

Lähetä kommentti