keskiviikko 30. lokakuuta 2013

Guten Tag!

Saksan reissu on nyt siis takana päin ja aika astua taas ah aina niin ihanaan arkeen. Niin kun aina, loman jälkeen maistuis vielä toinen palautumis loma, harmi vaan että mulla on pinossa yks jos toinenkin koulu projekti sekä pieni kiriminen noiden kurssien suhteen muutenkin. Mutta nyt, ottakaa mukava asento tuolissa ja popparit esille, seuraa kuva oksennusta ja pälätystä meitsin seikkailusta oluen ja makkaroiden maasta.

Torstaina lähdin siis liikkeelle kukon laulun aikaan ja edessä oli tunnin lento London Stanstetilta Frankfurt Hahniin. Siitä alkoikin pieni seikkailu, kun piti ensin löytää bussiasema ja bussi Mainziin, sieltä pienen harhailun jälkeen junalla Mainnhemiin ja sieltä vihdoin Mosbach Badeniin, missä tää mun Krista murunen asustelee.


Mosbach Baden on siis pieni ja perinteinen saksalainen kylä. Kylässä asustelee vähän alle 25 000 ihmistä ja se koostuu tollasista ihanista vanhoista taloista. Krista asustelee siellä jaetussa talossa 13 muun ihmisen kanssa, joista muistaakseni kaikki taisi olla vaihto-oppilaita. Toi kuva on niiden talon ihanalta katto terassilta!

Perjantaina lähdettiin aamupäivällä ajamaan kohti Muncheniä, me lähdettiin kolmella autolla Kristan kämppisten ja kavereiden kanssa. Meijän porukassa oli ihmisiä vähän ympäri maata, mm. Singaporesta, Columbiasta, Espanjasta, Ranskasta, Slovakiasta, Saksasta,Romaniasta ja Suomesta. Matka kesti taukoineen päälle neljä tuntia, pääsin ekaa kertaa elämässäni kokemaan Saksan autobaanan! Kyllähän siinä pöksyt tutisi kun puolikkaan auton kokosella pösöllä pistettiin menemään.



 Tälläseen taloon asetuttiin munchenissa; Kristan kaverin Janikin porukat oli jossain päin Aasiaa ja ne oli antanut meille luvan viettää viikonlopun tuolla. Perjantaina kaikki oli aika väsyneitä matkustamisesta, joten käytiin vaan syömässä, kaupassa ja vedettiin perseet hengailtiin ilta tuolla Janikilla.




Lauantaina meille sattu erittäin hyvä tuuri, aurinko paisto kirkkaalta taivaalta ja lämpöä oli yli 20 astetta ja vietettiin päivä Munchenin keskustassa. Mentiin sellaselle turisti kiertoajelulle, joka kesti päälle tunnin ja meille kerrottiin kaikkea mielenkiintosta infoa Munchenin rakennuksista ja historiasta. Sen jälkeen käytiin syömässä pizzaa ja shoppailtiin.









Illalla jatkettiin Munchenin yöelämään ja mentiin sellaseen ostari tyyppiseen paikkaan mikä oli täynnä yökerhoja. Hyvää musiikkia, paljon ihmisiä ja halpaa juotavaa! Ne yökerhot on aina auki niin kauan kun siellä on ihmisiä, eli ne menee yleensä kiinni siinä aamu seittemän kieppeillä. Mun biletys kello yleensä hälyttelee siinä kolmen aikaan että pitäis päästä mäkkärin kautta kotiin, joten piti vähän skarpata että jakso muiden mukana! Varmaan kuuden aikaan aamulla saatin koko porukka kokoon ja junalla kämpille päin.





Yhen baarin nettisivuilta löyty tällänen kuva missä meikäläinen ottaa kuvaa muista! Kuinka random.

 Sunnuntai päivä koostui lähinnä darrailusta ja leffojen kattelusta, lähdettiin illalla ajamaan ja heti Mosbachiin päästyä unten maille. Maanantaina kävin ostamassa kaupan karkkihyllyt tyhjäksi (koska siellä oli niin paljon kaikkea jännää), pitää varmaan lahjottaa osa pois ettei tarvii ostaa koon isompia vaatteita! Sen jälkeen alkoi matka takasin Englantiin, ilman sen kummempia kommeluksia.

Ja nyt, oon hyvin saanut väleltyä mun kasvin tunnistus projektin tekemistä tunnin verran, on kai pakko ruveta painamaan.


                                                                          XXX

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti