torstai 28. marraskuuta 2013

Team homies

Lauras Pictures esittää: The one and only Team Homies.

                                                          Meitsi, Elizabeth, Becky, Laurel

Tai Finland, Greece, Manchester ja Essex. Varsinkin pienissä hömpsyissä jos pelataan beer bongia niin mennään näillä nimillä! Viime vuoden kauhujen jälkeen osaa arvostaa sitä, että on ihana tulla kotiin ja istua alas kämppisten kanssa. Näistä tytsyistä on jo tullu mulle tavallaan toinen perhe, vaikka ei mikään tietenkään päihitä sitä oikeaa perhettä.

Mutta tää on tällänen britti tukijoukko, ei tarvii ikinä epäröidä pyytää apua mihinkään tai vaikka herättää keskellä yötä jos on jotain huolia. Tai jos joku koulu juttu on vähän epäselvä, tarvistee vaan koputtaa viereiseen oveen, koska käydään samoja kursseja.

Tottakai aina välillä pitää vähän purra hammasta, kun neljä parikymppistä opiskelija tyttöä jakaa talon. Mutta aika pienillä konflikteilla ollaan tähän asti pärjätty. Kaikki ymmärtää, jos aamulla koulu alkaa yhdeksältä niin yks ihminen ei voi nautiskella tunnin suihkusta tai laittautua kylppärissä. Välillä saatta keertyä paljon tiskejä keittiöön, mutta se ei ikinä mee niin pahaksi kuin vanhassa kämpässä, missä ruuan jämät pilaantui niin jääkaapissa, pöydillä kuin lattiallakin.

                                                                              XXX

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti