lauantai 9. maaliskuuta 2013

Väliaika tiedotteita

Hurahti taas viikkonen, lähinnä kouluhommien parissa. Tein suurinpiirtein 48 tuntia esseitä putkeen ja en oo varmaan koskaan ollut hermo niin kireänä. Pidin kaks taukoa ton ajan aikana, toinen oli kun käytiin Kristan kanssa laulamassa Benillä kun sen piti äänittää koulua varten jotain covereita. Sitten nukuin kahen tunnin päikkärit ennen kun menin koululle tekee yöks töitä.

Sain kolme esseetä kuitenkin väsättyä, eniten haastettaa toi kun piti vertailla sian ja lehmän verenkierron eroavaisuuksia. Kuvitelkaa mut kirjottamassa englanniksi tollasesta aiheesta, sain kyl hakata päätä sanakirjan ja seinän välissä niin että vieläkin tuntuu! Krista korjas mun kieliopit eilen ja jäi hyvä fiilis noista kouluhommista.

Käytiin eilen Vodka bileissä, se on Cambridge Universityn "Russian Societyn" järjestämä tapahtuma ja siellä oli sellanen suomalaisten oma piste. Saatiin karjalanpiirakoita, turkinpippureita ja salmari shotteja! Omnom nom. Sieltä Regal-baariin ja sen jälkeen Fez-clubille. Pienet tutinat ehkä eilisestä, mutta ton opiskelu putken jälkeen voisin sanoa antsaitsevani sen. Tänään kavereiden kanssa leffa ilta, Im happy :)

Kuva materiaalia Laurelin synttäreiltä! :D (Väärinkäsityksien välttämiseksi kuvan poika on ihan vaan hyvä kaveri)



Lepposaa lauantai iltaa!


                   

XXX

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti