perjantai 29. maaliskuuta 2013

Wakey wakey, rise and shine!

Heräsin tänään 6.30 aamulla. Pirteänä kuin peipponen, aurinko paisto silmään ja ei tullu mieleenkään jatkaa nukkumista. Ihmeiden aika ei ole ohitse? Söin vikan ruisleivän pakkasesta kahvin ja berocan kanssa, yllättävän hyvältä tuntuu tällänen kääkkä iän arkirutiinien soveltaminen. Vois harrastaa useemminkin!



Hävettää, etten oo hakenut vielä töitä. Se CV:n tekeminen on yllättävän haastavaa (t. laiskuus)... En oikeen tiedä edes mistä haluaisin töitä. Mun on viimeaikoina tehny mieli mennä mäkkärille takas, mikä mua vaivaa? Mieluummin sinne kun kaupan kassalle. Toisaalta tekis mieli lähteä ulkomaille (etelään) tekemään jotain töitä (ja bilettämään), mutta sit pitää järjestää asunto ja musta tuntuu, että kesän jälkeen oisin plus miinus nolla ja syksyllä saisin taas hakata päätä seinään.



Jos en saa suomesta mitään järkevää, jään tänne, koska täältä saa kesällä aivan varmasti töitä, kun kaikki opiskelijat lähtee kesälaitumille. Toisaalta te kaikki ootte siellä ja Suomen kesä on aina Suomen kesä. Ketuttaa vaan maksaa vuokraa kesä ja heinäkuun jos en ees oo täällä..

Ulkona paistaa aurinko, kerrankin! Voisin käydä herättämässä Jassun muahahaha. Palaillaan!

Ps. Jee Hanna tulee sunnuntaina!! Good times :))

XXX

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti