tiistai 4. helmikuuta 2014

Kouluhöpinää part 23690

Wehee back in da school. Ja hyvin maistuu!

Meillä oli sellanen labratyö, että piti luoda sellasille valmiiks kasvatetuille ruohoille erilaiset kasvuolosuhteet. Käytettiin eri määriä lannoteitta ja vettä ja niitä pitää kerran viikossa käydä kastelemassa. Myöhemmin sitten pitää tehää tutkimus aiheesta ja kirjoittaa esseitä ja tehä kaikennäkösiä kaavioita ja diagrammeja. Täällä siis opiskelen meribiologiaa ja tutkin otsa hiessä raeruohun kasvua. Jes.

Kaikki tiet johtavat matikkaan -.- Mie romahan!

Pääsin vähän kertailemaan matikkaa kun piti laskea niiden ruukkujen pinta-ala ja laskea ideaalinen lannote gramma määrä. Varmaan ihan jollekkin yläasteen sällille ihan helppoa kauraa, mutta tässä ei oo tosin matikkaa tullu harjotettua lukion tokan jälkeen, heh. Siinä istuin niin syvällisen näkösenä, että maikka tuli heti jeesaamaan ja saatin oikeat määrät.

Kurssi plääni.



Work Placement Lontoon akvaariossa?

Meillä kävi tänään sellanen poika edustamassa Lontoon SeaLifea, kyseisestä puljusta löytyy niin pingviinejä, kilpikonnia kuin krokotiilejakin ja kävijämäärät heittää reippasti yli jopa Lontoon eläintarhan kävijämäärät. Meillä olisi siis mahdollisuus pitää vuosi taukoa koulusta ja mennä töihin tonne akvaarioon.


Olis ihan unelma keissi ja unohtumaton vuosi varmasti, sekä näyttäis CV:ssä huomattavasti paremmalta, kuin se "ei kokemusta alalta hei ja hyvästi". Varjopuolena se, ettei työstä makseta palkkaa, koska se on tollanen koulun kanssa yhteistyönä järjestetty work placement vuosi, mikä on tavallaan osa opintoja. Se kestää 12kk putkeen, ma-pe 9-17 ja koko vuoden aikana on vaan 20 lomapäivää. Kaikki matkakustannuksen Cambridgestä Lontooseen tosin kustannetaan ja sinä vuonna ei oo mitään kurssimaksuja. Ajattelin hakea tota paikkaa ja sit jos käy sellanen munkki, että sen sais niin mietin sitä sit tosissaan että lähenkö vai enkö! Turha vielä meinaan jossitella.

                                                       Palaillaanlalalalllaaaaaaa!

                                                                         XXX

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti