sunnuntai 16. helmikuuta 2014

Pimeitä deittejä

Heimoimorjens!

Langoilla taas, ei oo oikeen ollut inspiraatio pariin päivään. Tuntuu, että oon jauhanut jo ihan tarpeeksi töistä, koulusta ja ruuasta (=mun elämä), plus mun runo suoni sykkii yleensä sillon vaan kun ei oo paperia tai kynää mailla halmeilla.

Eih, yks juttu mun pitää töistä kertoa! Meillä oli sellanen sokkotreffi tapahtuma muutama päivää sitten. Cambridgen yliopisto oli järkänny niiden hikke-raukkeli-kumppani'in'need- opiskelijoille sellasen tapahtuman, missä niille oli ennalta valittu sokkotreffi kumppani ja ne tuli sitten meijän pubiin juomaan muutamat rohkasevat ja tutustumaan toisiinsa.



Se oli ihan mielenkiintosta seurata kärpäsenä katosta (valkonen kauluspaita päällä, juustohymy naamalla tiskin takaa siis) miten ilta etenee. Yllättävästi ehkä puolet niistä pojista kenelle tarjoilin ei edes tarjonnut niiden seuralaiselle? Okei, 21.century, ei varmaan kuulukkaan. Mutta mä elän vielä sellasessa Disney prinsessa pilvessä, missä miehet pelastaa naiset valkoisilla ratsuilla (=tarjoaa juoman ekoilla treffeillä ja tekee tytön ahh niin onnelliseksi).

Kaiken huippu oli se, kun sellanen aika snobin näkönen jätkä osti sille ja sen seuralaiselle juomat ja kun se oli maksanut, se totes sille tytölle "olipa muuten kallis toi sun drinksu. Kannattaa juoda hitaasti oli meinaan aika hintava". Ihan pokkana siis? Ja se tyttö oli ihan nolostuneena vaan että jaahas. Niiden molempien juomat makso siis suurinpiirtein samanverran. Muutama pari jäi sinne vielä pilkkuun asti tuijottelemaan toisiansa rakastuneesti (=humaltuneesti) ja taisi lähteä jatkoillekkin. Suurin osa kuitenkin hajaantu jo alkumetreillä!


Jaaaa asiasta kukka rukkuun. Alotin pari päivää sitten sellasen humpuukki uuden ja erikoisen dietin! Sen alkuperäsen mallin mukaan se kestää 7 päivää ja lupailee 6-8 kilon painonpudotusta (=lihasten hävitystä). Ruodin siitä inspiroituunena itselleni vähän inhimillisemmän ja itselleni paremmin sopivan viiden päivän ohjelman. Tavoitteena on lähinnä startti mun kesän sexybeibebuutille uudelle terveelliselle ja kevyelle elämänmuutokselle. Loppuviikosta ehkä kerron siitä vähän enemmän, jos mitään järkeviä tuloksia nyt tulee. Ainakin perjantain bileisiin voin laittaa huoletta vähän kireemmänkin mekon, vaikkei siitä mitään pitkäaikais hyötyä seuraisikaan! Terveisin hömelö.

                                             Errrrittäin lupsakkaa viikonalkua naiset ja herrat!

                                                                          XXX

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti