torstai 6. helmikuuta 2014

Voihan Myy

Tänään oli tarkoitus mennä salille heti koulun jälkee ja paneutuu illalla taas biologian ihmeisiin. Heräsin kuitenkin aamulla nokka niin tukossa ja pää pöhnässä, ettei tän päivän suunnitelmista nyt tullut oikeen yhtikäs mitään. Just pääsin vähän aikaa sitten kehumaan, etten oo ollut kipeenä ties kuinka moneen kuukauteen?


Toinen kiva kompastus kivi, mun huoneessa on hometta. Ikkunan pielissä sellasta peikonrään näköstä ikkunahometta, minkä sai onneks putsattua eri puhdistusaineilla, sienellä ja rätillä. Siinä tohinoissa huomasin, että saman näköstä hometta vähän siellä sun täällä seinillä? Enkä oo huomannut aikasemmin? Kaapin ja seinän välissä on sellaset kasvitieteelliset puutarhat, etten haluu ees rätin kaa mennä sinne sörkkimään.



Olin jo valmiina soittamaan Englannin armeijalle, poliisille ja palokunnalle, mutta kysyin eka kuitenkin kämppiksiltä. On kuulema niin yleistä täällä, että kannattaa vaan pyyhkiä pois niin paljon kun pystyy ja antaa vaan olla. Jos soittaa huoltoyhtiölle ni ne laittaa mut maksamaan putsaukset yms. ja tulee kallis lasku. Voi olla että soitan siltikin, ei tiiä vaikka tää mun super flunssa johtuiskin tosta homeesta. Se meinaan alkoi, kuin ekan kerran jynssäsin tota hometta ja olin niin läheisissä tunnelmissa noiden pikku mikrosienien kanssa.


Nyt kuitenkin syön pääsiäismunia ja juon teetä peiton alla ja katon muumeja. Tää mun parantuminen sais kyllä tapahtua yhessä illassa, huomenna on meinaan pakko mennä kouluun päiväks ja sieltä suoraan töihin illaks. Ei naurata : (


                                                                             XXX

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti