keskiviikko 19. helmikuuta 2014

Mokkajäbä

Muutama viikko sitten tein pitkään pohtimani ratkaisun ja kävin Amazonilla tuhlaamassa kitkuisia pennejäni. Harkinta aika taisi olla muutaman kuukauden, sillä pohdin tuleeko oikeasti käytettyä, vai trendin huumassa ensin muutaman kuukauden superkäyttö ja sen jälkeen kaapinpohjan riesake. Vaikka ei täältä saarelta ihan heti olekkaan tarkoitus lähteä, monesti mietin kuitenkin että mitä sitten kun mulla on vuorellinen tavaraa ja ne pitäis jotenki roudata pois. Olen kuitenkin sen luokan kahvinystävä ja suurkuluttaja, etten lopulta pystynyt enään hillitsemään itseäni!


Tilasin siis expresso pannun ja maidon vaahdottimen! Expresso pannu nyt ei sinnällään ollut mikään rahareikä, sillä kyseisestä aparaattuksesta maksoin alle seitsemän euroa. Maitovaahdotin sen sijaan riipaisi vähän enemmän (nelkyt eekkeriä), mutta on joka pennin arvoinen! Sillä voi vaahdottaa niin kylmän kuin lämpimän maidon (huom se siis lämmittää sen maidon samalla vaahdottaessa), se on niin hiljainen kone, että hädin tuskin kuulee pihausta sekä sen avulla valmistuu niin täydelliset cappuccinot, lattet kuin mochaccinot.


Vanha kunnon kahvinkeitin aka aamujen urhoollinen ritari ja pullakahvien paras ystävä on nyt jäänyt vähän unhoksiin, sillä oon joka aamu keittänyt expressot ja tehnyt itselleni americanon. Cappuccino on monesti koulun jälkeen sellainen luksus hetki. Järjestän laskiais sunnuntaina pullakahvit mun suomalaisille kavereille ja tutuille, en malta odottaa et pääsen väsäilemään yhtä sun toista kahviunelmaa porukoille! Voi tietty olla, että tää on vaan ohimenevä haihatus, mutta toistaiseksi ei vielä kaduta.

                                                                    Hörppimisiin!

                                                                          XXX

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti