sunnuntai 21. lokakuuta 2012

Paluu arkeen

Kävin äsken saattamassa Elinan juna-asemalle, miksi, oi miksi aika menee niin nopeesti! Ihan kun se ois vasta pari päivää sitten tupsahtanu tänne, oisin erittäin mielellään viettäny pidempäänkin aikaa ton mun lilla siskon kanssa :(
Käytiin torstaina kattomassa Paranormal Activity 4 Elinan, Kristan, Laurelin ja Wilsonin kanssa. Juonessa ei ollu taas mitään järkeä (niin kun oli arvattavissa), mutta taidettiin kaikki olla ihan paskat housussa siellä, koska kyseiset leffathan on tunnettuja pelästytys taidoistaan.Harvemmin tulee kiljuttuu ku kattoo kauhuleffoja, mutta nyt tuli huudettua kyllä ihan kurkku suorana :D Muuten loppuviikko koostui biletyksestä ja lauantaina oltiin Lontoossa Elinan ja mun kämppiksen Laurelin kanssa.

Meil oli hirveen suuret suunnitelmat, mitä kaikkee tehään Lontoossa. Piti mm. mennä kattomaan Big beniä, Buckinghamin palatsia ja kävellä Hyde Parkissa ja koluta Oxford Street. Kyl me sinne Oxford Streetille asti sentään päästiin :D jouduttiin karsii kaikki muu, lähinnä sen takia ettei päästy lähtemään ihan niin aikasin kun piti, koska oltiin perjantaina oltu ulkona ja aamu veny vähän pitkäks.

Ensin käytiin syömässä sellasessa ihanassa, vanhassa Irkku pubissa Kings Crossin lähellä ja siitä suunnattin keskustaan. Käveltiin Russell Squaren läpi ja siellä oli sattumalta jonkun yhteisön järjestämä tapahtuma, mikä oli kyllä suunnattu lapsille mutta jäätiin sinne ihan innoissaan palloillee :D
Siitä sitten parin turisti kaupan kautta Oxford Streetille, sinne avattiin tässä joku aika sitten uus Primark ja siellä tais vierähtää pari-kolme tuntia.. hups. Sen jälkeen oltiinki jo niin poikki, että lähettiin takas Kings Crossille (kello oli jo kaheksan siinä vaiheessa). Tavattiin siellä Krista ja Aleksi ja istuttiin kahvilassa hetki, ne oli menny lontooseen sellasen ISO järjestön vuosikokoukseen. Ajattelin ite kanssa liittyä siihen, se on siis suunnattu suomalaisille, ketkä opiskelee Britanniassa.




Juna-asemalla oli tollasia pianoja mitä sai vapaasti soittaa!


























Kings Cross.




Tänään on tiedossa paluu maanpinnalle, lähen tästä kirjastoon tekemään labrareporttia, joka pitää palauttaa huomenna. Saan onneks apua mun koulukaverilta Alexilta, muuten koko tuherrus olis varmaan ihan täynnä kileoppi erroreita sun muita mörköjä :D. Illalla aattelin piipahtaa kristalla ja sen jälkeen meillä on kämppis tyttöjen ja yhen kämppiksen tyttöystävän kaa tyttöjen ilta. Yritän pitää itteni niin kiireisenä kun mahollista, koska viimeaikoina oon ollu ehkä vähän ikävä tuttua ja turvallista Suomea, kavereita, perhettä, mun koiraa ja eritysesti suomi-kotia! Voisin tässä joku päivä avautua, millasta on jakaa talo 8 ihmisen kanssa, joista kukaan ei mun käsittääkseni oo koskaan asunut omillaan..  

xxx

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti