torstai 25. lokakuuta 2012

whippii

Maistuupa opiskelu hyvälle! Jopa niin hyvälle, että viimeyönä vietin laatuaikaa kirjastossa aamuneljään asti (meillä on 24/7 kirjasto). Tänään oli siis kurssityön palautus deadline, 17.00. Koko eilinen päivä meni sen parissa ja illalla Hayley teki mulle ja Laurelille ruokaa.

Omnomnom! Hayleyn vanhemmat on kokkeja ja Hayley tekee ihan älyttömän hyvää ruokaa ja kaikennäkösiä leivonnaisia. Lucky us :D


Mun kurssityö oli illalla kuitenkin siinä vaiheessa, että oli pakko lähteä vielä kirjastolle ja sain Laurelin mukaan. Kävi aika hyvä tuuri, sillä sattumalta mun kaveri Wilson oli siellä kahen kaverinsa kanssa ja liityttiin niiden seuraan. Hetken päästä tajuttiin Wilsonin kaverin kanssa, että molemmilla on samat kirjat auki ja tehään samaa kurssityötä :D En ollut siis aikasemmin edes nähnyt koko jätkää, mutta selvis että ollaan samalla Core Biology kurssilla ja molemmat kahlattiin yhtä myöhässä ks. työn kanssa!

Wilsonin kaverit luovutti siinä 2 aikaan yöllä, mutta me jäätin Laurelin ja Wilsonin kanssa vielä neljään. Oli aika levoton tunnelma siinä aamun pikkutunneilla, mutta ainakin sain työn tosi hyvään vaiheeseen ja tänään aamupäivällä tehtiin se loppuun sen mun uuden kurssituttavuuden kanssa.


Rupeen vähän kehittymään tässä opiskelemisessa, palautin työn jopa tunnin ennen deadlinea ja olin ihan tyytyväinen siihen :D Hah, voisin huomenna varmuuden vuoks alottaa seuraavan työn, vaikka deadline on päälle viikonpäästä.

Jännä viikonloppu tiedossa, sillä suunnitellaan Wilsonille yllätyssynttäri bileitä lauantaille, ollaan saatu aika iso porukka tähän messiin ja Wilsonilla ei pitäis olla mitään hajua koko hommasta. Huomenna illalla on tarkotus koristella taloa ja suunnitella vähän enemmän, siitä lisää myöhemmin :)

XXX

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti