maanantai 24. maaliskuuta 2014

"I'm gonna pop some tags, only got 20 dollars in my pocket.."

Vietin tänään illalla laatuaikaa meidän kaikkien rakkaan ystävän naamakirjan parissa, kun mun puolitiedottoman sluibailu horroksen herätti sivun alareunassa oleva vaatemainos. Oon säästellyt mun palkkoja lähinnä älypuhelimeen tai johonkin kivaan reissuun, joten en ole viimeaikoina päässyt tuhlaamaan pikku pennosiani mihinkään vaate-ihanuuksiin. 



Vaatekaapin turhuus ruuhka tunnetusti imaisee kaikki hohdokkuudet entispäivien "ah tää on niin ihana mä tuun pitä tätä joka päivä" räteistä. Se on muuten ihan käsittämätöntä. Kuinka monta sellaista tilannetta muistatte, kun ootte sovituskopissa päästäneet ihastuksen huokauksen jollekin vaatekappaleelle ja vannoittanut, että tän jälkeen ei sitten tarviikkaan ostella vähään aikaan mitään. Missä ne vaatteet on nyt? 

Noh, tarina jatkuu. Tiesin jo klikatessa mainoksen auki, että tästä ei hyvää seuraa.

Alennus. "No jos mä nyt vilkasen..."

Miinus seitkytprossaa. "Joo, täähän on ihan kun laittais rahaa pankkiin"

Unelmien toppi. "Tälläistä tilaisuutta ei voi tulla uudestaan"

Kaksi kympillä? "Oih kyllä, musiikkia korville"

Ompas hieno uimapuku. "Juujuu, oonkin miettinyt että aloittaisin uimisen"

Noinhan se sitten jotakuinkin meni. Facebook, minkä teit! Mainonnan uhri ryömii nyt peiton alle häpeämään tekojaan (= ovelle odottamaan postimiestä, joka toivottavasti mahdollisimman nopeasti toimittaa ne ihanuudet).


Googletin hakusanoilla "shopping meme", että saan jonkun nasevan kuvan loppuun ja törmäsin tähän? Nauroin ääneen, joten saa kelvata.


                                                                       XXX

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti