tiistai 18. maaliskuuta 2014

Summer fever

Terveiset nuhalta. En tiiä onko tää siitepöly allergiaa vai ihan normaali räkä mörkö, mutta ei hirveästi kiinnostaisi taas kun on deadlineja edessä päin. Perjantai, lauantai ja sunnuntai meni töissä, joten on muutenkin taas kiinni otettavaa. Voitin muuten viikonloppuna duunissa sellasen "myyntikilpailun", tää on jo toinen kerta kun meikäläinen voitti. Oon oikeasti alkanut tykätä mun duunista, ei yhtään haittaa viettää iltoja siellä. Ainakin säästyy rahat kun ei pääse enää viikonloppusin ulos!


 Täällä rupeaa olemaan niin paljon jo kesän merkkejä, ettei oo paljon mitään muuta mielessä. Kakskyt vuotta suomessa asuneena sitä on niin tottunut siihen, että on joko kesä, tai se aika vuodesta kun odotetaan kesää. Keväällä ei meinaa pysyä pöksyissään kun se on niin lähellä. Oltiinkin viime lauantaina Kristan kanssa ottamassa vähän aurinkoa ennen kun kirmasin töihin. Koko Parkers piece oli täynnä ihmisiä kesä vetimissä, joko piknikillä, lukemassa kirjaa, ottamassa aurinkoa tai pelaamassa jalkapalloa. Simailtiin siinä Starbucksin caramel macciattoja, syötiin mansikoita ja appelsiini valkosuklaa keksejä. Posh?


Oon nyt viimein lyönyt lukkoon sen, että vietän kesän Englannissa. Puhuin mun pomon kanssa ja se lupaili täyspäiväsen tunteja kesäksi, joten miksi ei. Aijon myös kirjoittaa mun kandin kesän aikana, joten tulee paljon kätevämmäksi asua täällä, kun on sekä meidän koulun, että cambridgen yliopiston kirjasto käytettävissä sekä tietokone ohjelmat, joista en viitti omaisuutta maksaa että saisi ladattua omalle koneelle. Teen sellaisen tutkimuksen, missä tarvitsen ArcGIS ohjelmaa, mikä maksaa monta sataa euroa, kun taas koululla sitä saa käyttää ilmaiseksi.

                                                                      Meitsi kesällä

Ja pakkohan tää Englannin kesä on joskus kokea, tuli meinaan viime kesä vietettyä Suomessa. Jos ei perinteisesti mökkeilyä, Espalla hengailua ja yöttömiä öitä, niin ainakin terdeilyä, Parkers piecellä auringon ottoa ja vähän pientä reissailua Englannin sisällä. Lontoossa tulee varmasti käytyä, ehkä myös Birginhamissa tai Manchesterissa. Ja niin kuin perinteisesti, mun pitäisi olla parhaillaan kirjottamassa esseetä, mutta tää blogin päivittäminen on mun lempi tekosyy lintsata pänttäämisestä..

                                                                  XXX

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti