torstai 27. maaliskuuta 2014

Raccoon


Vietin tänään pitkän päivän koululla ja teoriassa mun pitäis olla ihan rikkipoikkiromahtanut, mutta ei väsytä tippakkaan. Vaikka lähdin koululta, koska väsytti niin paljon? Kun kelataan aikaa kuus kahvikuppia, kaks suklaapatukkaa ja kolkyt kirosanaa taakseppäin, niin näin tänään aamulla mun loppu tutkielman tutoria. Innostuin tosta mun projekstista taas uudestaan, en malta odottaa että pääsen siihen ihan kunnolla käsiksi. 

Tässä valkoviiniä siemaillessa ja Once upon a timea katsellessa rupesin leikkimään meikeillä, jotka oli jäänyt tohon sängyn reunalle aamuselta. Musta on aina kiva kokeilla kaikkia uusia tyylejä, ja tälleen iltasella kun en oo mihinkään lähössä niin ne yleensä onnistuukin tosi hyvin. Aamulla kun lähtee liikkeelle, ei oo mitään saumaa lätkiä muuta kun meikkivoidetta ja ripsaria naamaan, muuten tulee sellaset maalitehtaan räjähdykset kasvoille ettei kehtaa edes peiliin kattoa. Kuva materiaalia tän iltaisesta:


Whoops väärä kuva!


Jep jep, tälläsen sain aikaan. Taitaa olla vähän liian tumma arkikäyttöön tosin ja muutenkin vähän harjoittelemisen varaa vielä. Nyt kun jaksoin panostaa, niin voisinkin tästä lähteä naamapesulle ja nukkumattia morjestaan. Jos se son of a bitch vaikka ilmestyis tänä yönä!

                                                                              XXX

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti