lauantai 5. tammikuuta 2013

2012 purkissa

Nyt kun tässä vuoden vaihteen jälkeen pysähtyy miettimään edellistä vuotta, täytyy sanoa että vuosi 2012 tais olla mun elämän paras. Ainakin tähän mennessä :)

Vuosi 2012 alko sillä, että otin mäkkäristä loparit ja pidin pienen loman ennen kun aloitin toimistossa työt. Loman aikana kävin Emmin kanssa Puerto Ricossa ottamassa vähän väriä pintaan ja lataamassa pattereita minkä jälkeen oli kiva alottaa rento toimistoduuni hektisen mäkkäriduunin jälkeen. Helmikuu sisälsi snoukkausta Levillä Emmin ja Jasminen kanssa, reissu oli alunalkaen aika extemporee, taidettiin keksiä koko juttu kai samalla viikolla kun lähettiin.



Maaliskuussa käänsinkin uuden sivun mun elämässä, kun menin opinto-ohjaajan puheille aiheena ulkomailla opiskelu. Sillon koko ajatus oli todi kaukainen, lähinnä sellanen mistä uneksin mutten ehkä oikeen ees uskonut, että koko homma onnistuis. Rupesin kuitenkin tosissaan lähettelemään hakupapereita ja tekemään duunia homman edestymiseksi.


Huhtikuu oli toivoa täynnä, kun oottelin kuuluuko hakemuksista ja kuuluhan niistä! Varailin kai niihin aikoin IELTS testin ja seuraavaks sitä sitten jännäämään. Toukokuussa varmistu opiskelukämppä.

Kesäkuussa kävin elämäni ensimmäistä kertaa Englannissa, tehtiin sellanen perhereissu Lontooseen ja rakastuin ensisilmäyksellä! Samaisessa kuussa oli myös se IELTS testi ja sen jälkeen alkokin kuukauden kesäloma! Niin pitkää lomaa mulla ei oo ollut varmaan sitten yläasteen alun, kun rupesi tekemään kesätöitä sun muita.



Heinäkuu meni siis näin lomaillessa ja Jassun kaa suunnattiin Barcelonaan, ihan huippu reissu!! Sieltä takas tullessa IELTS tulokset näytti vihreetä valoa ja fiilistely kohti brittejä alkoi. Elina tuli myös kotiin vuoden Brassi reissun jälkeen ja elämä hymyili!!
Kesä sisälsi myös paljon mökkeilyä ja reissailua ja ihania kavereita. Elokuu meni asioiden järjestelemisessä muuttoa kohti ja käytiin Iisan kanssa Lontoossa. Poikettiin samalla Cambridgeen allekirjottamaan mun vuokrasoppari ja samalla tuli siellä käytyä ekaa kertaa. Ihana reissu, joka sisälsi paljon naurua, juhlimista ja hyvää fiilistä.







Syyskuussa läksiäiset ja itse lähtö. Koko syyskuu tais olla mun elämän jännittävimpiä aikoija :) Loput te lukijat tiiättekin!





4 kommenttia:

  1. voi vitsit!! Pitäis itekkin tehä tommonen vuoden muistelu, oon niin dementikko etten muista mitään..tai sit elämä ollu vaa nii tylsää ;P

    Ihana päivitys! :)<3

    Hyvää alkanutta vuotta!

    T.Hanna

    VastaaPoista
  2. Täällä kans pieni dementian alku, vähän aikaa piti miettii ku ei ollu mitää muistikuvaa parist kuukaudesta :D

    Kiitos kiitos ja samoin sulle :)

    VastaaPoista