torstai 3. tammikuuta 2013

Im still alive

En oo täällä Suomen päässä hirveämmin jaksanut päivitellä (jos kukaan on sitä huomannut hehe), mutta ajatuksena olikin pitää tää enemmän savumerkkien lähettely välineenä tuolta meren toiselta puolelta. Lol, toisin sanoen oon sluibaillut ja ottanut rennosti täällä enkä laiskuuttani oo jaksanut koota ajatuksia yhteen!Muah.

Nää kolme viikkoa on hurahtanut joulusta nautiskellessa, kavereita jahtaillessa ja lapissa haahuillessa. Käytiin tosiaan Saariselällä sisarusten ja Brasilian vieraiden kanssa; kylmä oli kun pojoisnavalla ja pimeää kuin..ömh no pimeää oli! Aurinko ei kertaakaan laskenut tai noussut, mutta mieltä lämmitti hyvä seura, minttu kaakao ja eksoottinen ympäristö. Käytiin jopa murtsikoilla hiihtämässä ja leikittiin lumileikkejä, eikä varmaan tarvii mainita miten innoissaan nää meijän vieraat oli. Luanalla tosin oli persus vähän kipiä sen hiihtolenkin jälkeen kun tuolla Brasilian hiekkarannoilla luistellaan vähän eri vehkeillä!

Mun oma kamera ei oo tässä lomalla yltänyt näihin jouluherkkujen turvottamiin nakkisormiin, joten seuraavien otosten tekijänoikeudet menee Elinalle ja Lululle :)















Yeah sellasta tunturin selän takana. Sitten heitettiin taas kalenterin sivuihin uus vuos luku, jotta saan kumitella sitä vanhaa seuraavat puolvuotta tärkeistä papereista kun menee yleensä hetki sulatella tälläset suuret muutokset! Otettiin se kuitenkin hyvin vastaan Senaatintorilla ja siitä Vaticaniin jatkoille.






Ja viimeisestä kuvasta päätellen taidettiin nähdä myös muutama ihminen! Tällä viikolla ollaan käyty myös polskimassa itänaapureiden täyttämässä Serenassa ja Tallinnassa vähän shoppailemassa. Tänään käytiin kattomassa "Piin Elämä" ja oli ehkä paras elokuva mitä oon vähään aikaan nähnyt, vaikka just pääsin Hobittia ylistämästä.



Hyvät viikonloput :)

XXX



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti