maanantai 28. tammikuuta 2013

Kevät tulloo

Nettihän se mukavasti napsahti poikki kolmeksi päiväksi, siksi vähän hiljasempaa näillä nurkilla (Köh köh, muutenhan oisin päivittänyt joka päivä :D). Nyt kuitenkin ollaan taas elävien kirjoilla ja ihan kun en vuoteen ois saanut surffailla netin ihmeellisessä maailmassa. Hyvää teki tällänen datailu tauko, tuli oltua enemmän ulkona ja nukkumatin kanssa paremissa väleissä. Ehkä tekeekin siis ihan hyvää laittaa se kone piiloon aina välillä!

Koulun penkkejä oon päässyt taas kuluttamaan sillä nyt alko vihdoin tää semesteri. En oikeen osaa suhtautua siihen vielä mitenkään, sillä ois niin kauheen mukavaa viettää koko loppu elämä kavereiden kanssa hengaten, juhlien ja haahuillen. Mun kaveri Anne-Liese muutti tohon hoodeille xboxin kanssa ja ollaan täs aika ahkerasti tapettu zombeja! Nyt ymmärrän niitä kaikkia poikaraukkoja ketkä on hurahtanut noihin peleihin, huh miten koukuttavaa.

Täällä on muuten kevät ruvennu pikkuhiljaa hiipimään nurkille, tääl on lumet jo sulanu ja pari päivää paistanu aurinko. Huomiseks on luvattu +12, tässähän vois kohta jo piknikille lähteä. Oon siinä toivossa, että meininki jatkuu tälläsenä, salettiin ei olla ihan täysin tästä talvesta vielä päästy.

Tällästä täällä siis, ei mitään elämää ihmeempiä!

XXX

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti