torstai 21. helmikuuta 2013

Torjantai

Yeah, enään yks luento huomen aamulla ennen viikonloppua. Niin ne päivät vaan vierähtää, tää viikko on ollut aika mukava. Oon viettänyt paljon aikaa kavereiden kanssa, opiskelut on mukavasti kerääntynyt tohon koko viikonlopulle. Mikäs siinä, voi sen näinkin päin tehdä!

Kävin tiistaina muutamalla uusien tuttavuuksien kanssa. Tehtiin pieni muotoinen pubi kierros, rakastan sitä kun täällä pubeissa kalja maksaa sen paripuntaa ja bilispöytä ehkä punnan. Viimesen baarin olis tosin voinut jättää välistä, koska keskiviikko oli aika kiireinen päivä.





Täällä on pari päivää ilmat vähän viilentynyt. Mun suomalainen pessimisti-talvenvihaaja säätutka hälyttää taka talvesta, mutta hope not. Viime sunnuntaina olin jo melkeen kesätunnelmissa, what is this? Tuli jänniä kuvia ulkoota, näyttää ihan että satais lunta, mutta toi on oikeesti vaan sumua..



Eilen käytiin yhessä pubissa Laurelin, Beckyn, Elizabethin, Ross:in ja Connorin kanssa. Muutetaan ens vuodeks niiden kanssa samaan taloon ja tuli tosi hyvä fiilis siitä. Ne on kaikki tosi rentoja ja järkeviä, joten en usko, että ens vuonna tulee olemaan kämppisten kanssa mitään onglemia. Siellä pubissa oli komedia ilta ja pääsin ekaa kertaa näkemään britti koomikkoja. Hauskoja heppuja noi, pitää päästä uudestaanki kattomaan! Sen jälkeen Analle pelaamaan xboxia ja istumaan iltaa, siellä oli samoja tyyppejä kenen kanssa mentiin tiistaina ulos. 

Kuten oon aikasemmin sanonut, meijän talo on siis erittäin vanha ja nyt kirjaimellisesti hajoamassa palasiksi. Meijän keittiön katto on näyttänyt tältä viime aikoina:


Siinä on kylpyhuone yläpuolella ja siinä oli vesivaurioita havaittavissa jo sillon kun muutettin sinne. Whitfield group pisti jonkun sillon maalaamaan sen piilon, hyvä duuni! Tässä lopputulos. Huoltomies on sitä nyt pari päivää selvitellyt ja meijän kylppärissä on pieni remppa meneillään.

Siitä sotkusta oli aikasemmin puhetta, tälläsenä meijän pojat pitää tota olohuonetta (lattia oli täynnä pulloja ja jonkun versio olohuoneen siivoamisesta oli ottaa pullot pois):


Great, huh? Tänään ne siivos sitä vähän lisää, vihdoin ja viimein parin viikon viiveellä. Huomenna tulee meinaan ens vuoden asukit tsiigailemaan tätä paskaloukkua. Oon siivonnut mun huoneen ihan vimpan päälle ja ajattelin tulla kotiin kun ne tulee, en oikeen tykkää ajatuksesta että yheksän vierasta ihmistä pyörähtää mun rakkaassa sardiinipurkissa missä lepää mun koko omaisuus.

Jep jep. Toivottavasti kukaan ei saanut painajaisia tosta vikasta kuvasta, meijän keittiö on joskus ollut hirveämpi joten rupeen olee aika immuuni tälläsille kauheuksille. Tosin tän vuoden jälkeen, never again! Siinä vaiheessa rupeen samantien lätkimään jos käy näin huono tuuri kämppisten kanssa.

XXX

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti