lauantai 6. huhtikuuta 2013

Kesä tuu jo

Tänään paisto aurinko ja tuli hiki takki päällä. Kesää kohti, hell yeah! Lähettelin tänään sähköposteja eri paikkoihin, kaavailen tässä vähän mun kesää. Kerron enemmän kun selviää jotain varmaksi. Lennot pitää varata Suomeen päin, en voi uskoa, että kohta on eka opiskelu VUOSI takana! Siis mitä? Vastahan me oltiin freshers viikolla juhlimassa yliopisto elämän alkamista ja haahuiltiin pallo hukassa ympäri Cambridgea ja fiilisteltiin britteihin rantautumista.



Välillä kaikki suuret muutokset ja elämä yleensä tuntuu sellaselta jäätävältä vuorelta, mutta yllättävän helposti ne palaset loksahtelee paikoilleen ku antaa vaan mennä. Esseet, projektit ja kokeet valmistuu yks kerrallaan ja elämä on muutenkin balanssissa. Tyyntä myrskyn edellä, vai miten mulla on nyt jotenkin tosi helppo olla? Ehkä tää elämä on joskus tällästä! Tai sit se on toi aurinko, sitä se yleensä teettää.

Nyt kun on vielä loma, ei oo kiire mihinkään ja saa nauttia kaikista pienistä arkiasioista. Mulla on suunnitteilla kokata joka päivä jotain hyvää vegeruokaa (musta on pikku hiljaa tullut tofun kokkaamisen guru, se ei enää maistu kuralta). Aion myös opiskella paljon, mulla on pieni draivi päällä. Jotenkin mitä tahansa nyt tekee, se on hauskaa ja rentouttavaa kun kämppikset on lomilla eikä koulussa uhkailla deadlineilla!
Toivottavasti tää olotila jatkuu enemmän kun sen standardi kaks päivää.


                                                                         XXX


1 kommentti: