keskiviikko 24. huhtikuuta 2013

Raipati rai

Ja täällä taas, kotosalla. Oli aika helvetillinen ja puuduttava matka, paljon kulkuvälineitä ja odottelua! Ja iPodista loppu akku ihan heti :( Kaiken huippu, kun olin viikko sitten ostanut valmiiksi bussilipun Standstetilta Cambridgeen ja varannut 2 tuntia lennon laskeutumisen jälkeen bussin lähtöön. Niin, ettei varmasti myöhästy vaikka lento olisi myöhässä. Meitsi haldaa tän! Kävelin kymmenessä minuutissa pikku Standstetin läpi ja irvistin sarkastisesti ittelleni parituntia, katsoen kun kaikki muut liihotteli suoraan busseihin ja juniin. Sain kuitenkin tehtyä vähän koulu juttuja, ettei tää nyt niin iso menetys ollut.


Eilen käppäiltiin ulkona auringossa, nähtiin söpöjä ankkoja ja vietettiin meijän kawerin 25 synttäreitä. Meillä on muuten uus kämppä ens vuodelle, kerron siitä enemmän myöhemmin!




'
Nam oli ihan älytöntä kiinalaista sapuskaa!


Näihin kuviin ja tunnelmiin, adioos.

                                                                          XXX

3 kommenttia:

  1. Uuutta kirjotusta olinkin jo odotellut :DD hyvä breikki näihin kouluhommien "tekoon" :D kiirettä pukaa tenttejä edessä, onneks mieltä kuitenkin keventää tuo kevät <3 ihanaa kevättä ja pyristystä tentteihin ja muihin vuoden viimosiin koitoksiin ihana Lauranen <3

    - hanna

    VastaaPoista