tiistai 9. huhtikuuta 2013

Kohta nähään

Meinasin pitää salassa, mutta tää ei oo mun osa-aluetta. Tuun käymään Suomessa ens viikolla! Aattelin eka, että tuun silleen sniikisti ja: "YLLÄTYYYS", mutta sit en halunnu ottaa riskiä, että kaikki olis sattumalta vaikka lähteny kanarialle ja kotona ois lukot vaihettu, jostain epätodennäkösestä ja kummallisesta syystä. Hehee, joskus mä vielä teen sen yllätys hyökkäyksen!

Näin Fionasta kuvan ja mulla tuli ylitsepääsemätön ikävä kotiin. Sit rupesin miettimään, että pitäis käydä kampaajalla ja telluksen paras kampaaja Anette-saksikäsi-perkins on Suomessa. Täällä hiusten väri ja leikkuu on n.100 puntaa, ja kattelin läpällä Ryan Airin lentoja, löysin aika munkin! 22puntaa meno, 34 puntaa paluu. (+bussit jokasuuntaan ja se lento tulee tampereelle). Eli hiukset kuosiin, pussaan koirat kuoliaaks, jahtaan lelluu viis päivää ja juoksen heittämässä yläfemmoja kavereille. Sounds like a plan!

Mul on nukkumisrytmit päin kikkeliä, joten valvon tän yön että saan käännettyä ne takas ihmisten rytmiin. Yökukkuminen saa nyt loppua! Varsinkin kun päivisin täällä on lämmintä ja aurinkoista, oon yks waiste. Kello on siis neljä aamulla ja pirteänä täällä vaan meikkailen ja kattelen greyn anatomiaa. Parin tunnin päästä aurinko nousee ja kaupat aukee, voiton puolella siis!



                                                                                   XXX



3 kommenttia:

  1. HAH ! et pääsekkään yllättämään ku just luin tänään sun päiväkirjaas :). tietenkin ajattelin että tulet myös täällä käymään, mut ei pakko kun viikko lyhyt aika femmata kaaiiiikki kaverit. ehkä näämme kesemmällä. stadissa tiet kuivat mut varjopaikoissa lunta kasapäin. mut sähän tuot sen auringon meillekki. jeeeeeeee ! leilatäti

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hihii :D
      Yritän tulla käymään siellä, mut oon niin vähän aikaa, että pitää kattoa kerkiääkö! Jos ei nyt niin viimestään kesällä ehrottomasti.
      Oih kuulostaa, että sielläki rupee jo kohta kevät olee mallillaan.
      Kiva kun kommentoit :)

      Poista
  2. JEEEEEEEEEEEEEEE!!! ihania kuvia senkin nättimys! odotan sua täällä ku kuuta nousevaa :)) ota kii jos saat hehhe

    VastaaPoista