keskiviikko 10. huhtikuuta 2013

Where is my mind

Menin siinä kuuden kieppeillä sänkyyn ja ajattelin nukkua kahen tunnin virkistävät, ennen kun säntään uuteen päivään. Noh, tiedätte toki kuinkas siinä sitten kävikään... Heräsin sitten siinä kahen maissa naama ja tukka rullalla, meinasin räjäyttää mun pääni irti. Onneks oon tottunut tälläseen epäonnistumisen karvaaseen makuun, ja huomannut parhaaksi vaan huuhtoa luuseri-ilmapiirin alas viemäristä ja lähteä liikenteeseen. (Ps. haastan torkkuajastimen keksijän oikeuteen, kerätään joku adressi? Tai sit pitää liittyä torkku-uhrien tukipiiriin)



Jos Suomesta pitää lähettää ulkomaille postia, riittää että liimaat pari ylimäärästä merkkiä varoiks ja isket vaan menemään. Täällä pitää mennä postiin asti, jos haluaa lähetellä jotain saaren ulkopuolelle. Sitten ne kuulustelee, että mitä huumeita ja ydinpommeja kirje sisältää, "siellä on yks A4 kokonen paperi, mitäs luulet?". Joojoo, safety first!

Kävelin tänään hautausmaan läpi, onko tänään joku Cambridgen laajunen spurgujen pyhäinpäivä? Yhen jos toisenkin kiven takaa hyppäs jokunen deeku raukkeli pummaamaan rahaa, tupakkaa tai kadonnutta nuoruutta. Jos olis ollut yhtään pimeämpi, olisin varmaan luullut joutuneeni keskelle kuolleiden aamunkoittoa ja alkanut iskemään aivoja muusiksi.

Nyt kuitenkin hymy perseeseen ja opintojen pariin!

XXX

3 kommenttia:

  1. Höpsönaattus! Sanon unimatille et tulee siellä britanniassa kyläilemään!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. ja sulla on niin hauskoja tekstejä että nauran aina ihan kippurassa :D:D keep going girl!!

      Poista
    2. hahaa ois söpötin. Päivittele useemmin oon kyttäilly sua joka päivä!

      Poista