perjantai 5. huhtikuuta 2013

Thanks for the memories

Oih surun päivä. Hanna lähti kotiin! Onpas outoa olla, kun viimeset pari viikkoa on koko ajan ollut joku seurana. Hirvee ikävä Suomeen varsinkin nyt, harmi että lentoliput maksaa hunajaa. Ihana viikko ollut, itekkin päässyt nauttimaan Cambridgesta ihan eri tavalla. Nyt noi mun koulukirjat kyyläilee mua sen verran tuimalla katseella tuolta, että ei auta kun muuttaa kirjastoon vaihteeks. Eipä täällä muuta tekemistä oliskaan nyt, kun suurin osa kavereista on edelleen lomalla. Krista ja Anna on onneks täällä, muuten ois aika surullista!

    Hanna tuu takas oot ihan paras <3


Näin valloitetaan Primark (terkuin turistit):







Cambridgessä on sellanen vanhan aikanen tylyahon tapanen karkkikauppa. Hinnat on ihan pilvissä, mutta se on niin söpö, että siellä vierailee aina tosi mielellään!



Käytiin lettukioskilla hakemassa banaani-nutella letut, NAM. Ihan älyttömän hyvää asiakaspalvelua ja herkulliset letut. Tekis mieli käydä toi koko lista läpi, muuten vois mutta ne ei varmaan ottais mua kesällä lentokoneeseen kun veisin niin monta paikkaa..










Noilla klubeilla pyörii aina ammatti valokuvaajia, jotka ottaa kuvia ja ne voi hakea netistä ilmaseks seuraavana päivänä. Onnistuin tona iltana huitelemaan aina jossain muualla ku kamera mies iski.. Joskus niiden sivuilta löytyy ihan hirveitä juustonaama kuvi ja saa sormet ristissä toivoa, ettei kukaan löydä ja käy merkkaamassa niitä :D


Nyyh. Kai se on pakko palata arkeen, oon napannu tosta lukuloma termistä sen loma sanan vaan korvan taakse, nyt takaisin siis maan pinnalle.

XXX



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti