tiistai 28. toukokuuta 2013

CHECK

Heipss.

Lentoliput- check
Kesätyö- check
Kämppä ens vuodelle- check
Pakkailu- check

Check, check ja check. Ja viikonpäästä Suomessa, ihanaa kesää viettelemässä ja syksyä odotellessa. Tosi haikeeta lähteä kolmeks kuukaudeks pois, toisaalta myös virkistävää ja kun mun kaikki lempparit on häippässy Cambridgestä niin täällä on aika autiota. Krista lähti jo melkeen viikko sitten, Laurel lähti pari päivää sitten ja meinas kyynel jos toinenkin tirahtaa. Ollaan viimeisen vuoden aikana nähty toisiamme joka päivä ja kaikennäköstä apinointia on mahtunut tähän vuoden varrelle, tulee kova ikävä.


Mun huoneessa on yllättävän paljon tavaraa, ootan jo kauhulla sitä, kun saan raahaa ne Ainolle, jos ketään autollisia ei oo maisemissa. Näyttää jo pelottavasti siltä, että joudun ostamaan toisen matkalaukun koneeseen; kun on takit,kengät,kosmetiikka ja vaatteet + osa kirjoista ja kaikki mitä nyt parikymppisen opiskelijan koko pieneen omaisuuteen kuuluu saattaa tuottaa vaikeuksia tunkea kaikki yhteen laukkuun. "Tarviin vaan yhet kengät, laukun,housut,paidan ja ripsarin" says no girl ever.

Vihdoin ja viimein ne kauan kaipaillut helteet on täällä, ainakin tän päivän ja huomisen ajaks. Oon toisaalta pettynyt tähän Englannin antiin, varsinkin kun oon kuullu millaset kesäkelit sinne Suomeen on iskenyt! Viikon päästä niistä nauttiessa, tarvon loppuviikon täällä sateenvarjo kourassa.

                                                                  XXX

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti