keskiviikko 1. toukokuuta 2013

Hyvää vappua!

Vähän erilainen vappu tällä kertaa kun normaalisti. Me järkättiin parin suomalaisen kanssa vappu piknik, missä oli varmaan puolet suomalaisia ja loput muualta. Ei yhtään tuntunut vapulta kun nää britit ei oo oikeen tietosia siitä; Suomessa tarvii vaan pyörähtää keskustassa ja tietää että on vappu. Piknik oli kyllä perinteisen suomalainen vappu piknik!


Kaikki toi jotain syömisiä jaettavaksi. Siellä oli ite tehtyä simaa, tippaleipiä, munkkeja, nakkeja, perunasalaattia yms. Minä ja Krista vietiin vaan Sainsburyn pikku munkkeja, omnom. Oli ihana aurinkoinen päivä ja viihdyttiin siellä niin kauan kunnes aurinko laski ja lähettiin siitä viereiseen pubiin jatkoille. Lähin kotiin tosi aikasin, koska olin ottanut vähän liikaa pitää loppu viikko opiskella ahkerasti ja perjantaina on taas deadline päivä..


Ollaan parhaillaan Cambridge Union Societyn pihalla nauttimassa auringosta kirjoittelemassa esseitä, meillä on enään kaks viikkoa koulua ennen kokeiden alkua. En jotenkin rekisteröinyt yhtään, että meillä  ei oo koulua sillon kun on koeviikko ja mun kesäloma tavallaan alkaa jo parin viikon päästä. Ihan huippua!

                                                                           XXX


2 kommenttia:

  1. Moikka! Ihanaa VAPPUA! :) onpas ihanan näkönen keli ja meininski! Vitsit onneks olkoon että sait kesä töitä - aivan mahtia!! :) Pitää skypetellä pian!


    Hanna

    VastaaPoista
  2. Ihana murmeli oot! <3 Otin sun blogin lukumaratonin, kävin läpi kaikki entryt maaliskuun puolesta välistä tähän asti :D Hyviä juttuja ja kuvia. :) Ei muuta, kettu kuittaa, huomiseen x

    VastaaPoista