keskiviikko 29. toukokuuta 2013

The Great Gatsby

Kävin äsken kattomassa "The Great Gatsby":n mun kaverin Elizabethin kanssa. Täytyy sanoa, että oli odotukset vähän korkeammalla trailerin perusteella; alkoi tosi lupaavasti mutta huononi loppua kohti. Tai sitten se oli mun univelka, kun piti pinnistellä että pysyi hereillä siinä loppuvaiheilla. Mun yks tuttu opiskelee meijän koulussa draamaa ja se oli jollain tavalla auttamassa ton elokuvan teossa, meni vähän ohi että miten tarkalleen. Anyhow, se kutsuttiin sinne Great Gatsbyn Lontoon ensi-iltaan ja oli kuulemma päässyt kättelemään itse Leonardo Dicapriota ja vaihtanut muutaman sanankin. Ai kateellinen??


No, se on livenä varmaan tosi lyhyt ja pyylevä. Eikä yhtään charmikas niin kuin valkokankaalla. As if!

Kävin ennen elokuvaa mun vakio lenkillä, kuluttamassa leffa karkit näin etukäteen veks. En muista oonko maininnut, mutta Cambridgessä on sellanen hassu laki, että on laitonta pitää lehmiä aidattuna tai muuten kiinni; niiden tulee olla vapaana. Kävelen usein sellasen pellon läpi, missä ne lehmät hengailee ja taas ne mutusteli siinä ruohoa ihan tien vieressä, ilman mitään aitaa välissä, noin. kahen metrin päässä musta.

Ne on varmasti tosi kesyjä, mutta mä en oikeen ota selvää millon ne on ilosia tai vihaisia nii vähän aina niskavillat pystyssä. Ensimmäisen kerran, kun näin ne oli pilkkopimeä ilta ja Laurelin kanssa juostiin sen pellon läpi; meinas tulla niin sanotusti paskat housuun kun näky kymmeniä silmäpareja joka puolella (Ei ollut siis minkään näköistä katuvalaistusta). Otan ens kerralla kameran mukaan, muutenkin upeita maisemia ja kuvaa hyvin millanen on perus luontomaisema (sanat taas hukassa..) Englannissa.


Mutta käykää ihmeessä katsomassa toi, oli katsomisen arvoinen pätkä kuitenkin! Ja jos ei muuten niin Leo poika oli ainakin täydessä loistossaan. Ai niin, ja ihan älyttömän hyvää musiikkia!

                                                                    XXX

1 kommentti:

  1. Kysymys kesääsi liittyen: tarviitko skootteria työmatkoilla....? Myydään pois jos et tarvii.... Äitisi

    VastaaPoista