sunnuntai 12. toukokuuta 2013

Sataa sataa ropisee

Tän semesterin luennot onkin nyt sitten käyty, koe pänttäys tosin jatkuu vielä tän kuukauden loppuun. Oon odottanut tätä hetkeä kun kuuta nousevaa, tarvii vaan lukea eikä oo mitään palautus hommeleita ja voin alottaa rusketuksen maksimoinnin viereisellä nurmikentällä.


 Kävin into pinkeenä kattomassa tulevia sää enteitä ja sadettahan siellä lupailtiin niin kauas kun säätutka näkee. Meinasin kirota koko saari valtion alimpaan helvettiin, kunnes kävin ulkona ja muistin, että ei se sade oikeasti ookkaan niin paha. On paljon helpompi lueskella, samalla kun kuuntelee sateen ropinaa ja juo kupposen teetä. Ja rakastan sitä sateen jälkeistä nurmikon tuoksua ja raikasta ilmaa.

Lenkkeily on myös paljon kivempaa sateessa, varsinkin kun ei oo niin paljon yleisöä todistamassa mun tomaatin punaista naamaa ja vammasia juoksuaskeleita. Toivottavasti mun lenkkeily into ei kuole Suomessa, Paloheinän kumpurainen lenkkimaasto tuntuu välillä hirveän rankalta, varsinkin kun Cambridge on tällänen lätyn mallinen. Ja se siis kirjaimellisesti on, täällä ei oo yhtä ainutta ylä/alamäkeä, paitsi pari siltaa mitkä menee junaradan yli.


Bongasin itteni taas Fezin nettisivuilta, busted.

Jah tän päivän tärkein informaatio, HYVÄÄ ÄITIENPÄIVÄÄ MAMI <3

                                                                        XXX



1 kommentti: