perjantai 17. toukokuuta 2013

klik klik

Kerrankin oon jaksanut ottaa kunnolla kuvia, joten tällä kertaa kuulumiset siinä muodossa!



Tää viikko on sisältänyt paljon opiskelua, tikkari motivaattorin voimin.


Keskiviikkona oli Annen 22v synttärit ja lähettiin juhlimaan sitä ihan parhaalla tyttö kokoonpanolla! ( Krista tosin puuttui rivistöistä koska se luuhaa jossain Suomessa, tuu jo takas hönötintti)







Joku jätkä anto mulle baarissa Kanadan lipun ( Näin jonkun kantavan sitä ja vinguin sen lainaan, känniääliö..), kannoin sitä siis koko illan ja jos joku kysy niin vakuutin olevani Kanadasta. Jep jep, että sellasta.


Synttärin biletysten jälkeisenä päivänä oli Annen oikeet synttärit, ja vietettiin koko päivä Annella leffoja katsellen ja syöden. Katottiin Martyrs, ylimmäinen kuva demostroi aika hyvin tunnelmaa!


Synttärisankari tarjos koko porukalle safkat, mentiin Dominon nettisivuille ja innostuttiin.. Dominon pizzat on muuten ihan parhaita, sen pitsan reunan sisällä on juustoa namnam. Ja ne tekee sellasta vege pitsaa, ettei edes harmita muiden lihafeast unelmat.


Sellaset pari päivää täällä, nyt taas opintojen pariin. Lauantaina on taas yhen kaverin synttärit, ihanaa kun kaikki vaan vanhenee! (jee kakkua)

XXX

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti